fbpx
08 Feb

Eficiența energetică

Aparatele de aer condiționat pot asigura și încălzirea locuințelor, în anotimpul rece, într-un mod economic. Eficiența energetică a acestor aparate este dovedită practic și este superioară față de alte surse de căldură. Majoritatea dintre ele funcționează cu rezultate foarte bune la temperaturi exterioare de până la -20 °C. Confortul termic este asigurat repede, însă fluxul de aer cald generează disconfort.

ZENLUFT a reușit să rezolve această problemă cu ajutorul deflectoarelor de aer condiționat care se adaptează foarte ușor situațiilor particulare din orice casă.

Deflectoarele ZENLUFT s-au făcut deja remarcate pe piața accesoriilor pentru aparatele de aer condiționat. Dovadă sunt aprecierile pozitive primite chiar din momentul fabricării acestora. Am făcut bucurii în multe familii, rezolvând situații punctuale. Feedback-ul unei mame, îl puteți vizualiza mai jos: https://www.emag.ro/product-feedback/deflector-aer-condiționat-zenluft-transparent-kit-de-instalare-inclus-zl02/pd/DPDC2HBBM/review/3084349 Vă invităm și pe dumneavoastră să vizualizați produsele noastre pe care le fabricăm aici, în Romania, accesând link-ul: https://zenluft.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *